O nama

Trontex Aluminium

TRON TEX ALUMINIUM DOO samostalno posluje od 04.2022., i deo je grupacije TRON TEX DOO, prethodno je poslovala kao organizaciona jedinica firme TRON TEX DOO, duže od jedne decenije.
 
Delatnost firme jeste proizvodnja i ugradnja aluminijumske stolarije, staklenih fasada, ventilisanih fasada (alubond, fibercement, keramika i drugi kompozitni materijali), staklenih pregrada i ograda, proizvodnja protivpožarnih vrata, stolarski proizvodi i industrijski proizvodi (brza vrata, rolo vrata), kao i ugradnja pratećih elemenata: roletni, komarnika, venecijanera.
 
Naše preduzeće odlikuje stručnost i kompetentnost koja se ogleda u visoko edukovanoj radnoj snazi u radionici, gde imamo: preko 30 bravara, 5 stolara, a na terenu u svakom trentku imamo angažovano više od 50 montažera, koji pokrivaju tržište Republike Srbije i inostranstvo. Posedujemo kvalitetan inženjerig gde u sistemu imamo šest projektanata mašinske i građevinske strike, i visoko obrazovano osoblje na gradilištima.
 
Preduzeće poseduje najsavremeniju opremu proizvođača ELUMATIC: CNC obradni centar, dve rezalize, ugaone rezalice i druge savremene mašine za proizvodnju bravarije i stolarije.
 
Sposobni smo da uspešno realizujemo najsloženije projekte i odgovorimo na zahteve naših partnera.

Proizvodni pogon